Velkommen til QUICKFIRE A/S

QUICKFIRE A/S er en privatejet produktions – og handelsvirksomhed, som har over 20 års erfaring indenfor branchen.   

QUICKFIRE A/S har indenfor optænding til brændeovne, pejs og grill stor succes med at sælge deres eget kvalitets optændningsprodukt QUICKFIRE i hele verden. QUICKFIRE optændingsproduktet bliver produceret på vores egen fabrik i Serbien, hvilket gør os i stand til at levere og servicere vores danske – og internationale kunder både hurtigere og mere effektivt i selve sæsonen, hvilket vi har stor succes med.

Vi arbejder også med private label og er igennem årene blevet en vigtig spiller på dette område også.

Det øvrige produktsortiment importeres hovedsageligt fra Fjernøsten, hvor vi igennem årene har oparbejdet gode og langvarige samarbejdspartnere, som leverer kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os hele tiden på at være omkostningsbevidste i hele værdikæden fra produktion til kunden.

Produktudvikling og forbedringer er en stor del af vores identitet, idet det er vigtigt for os at følge den udvikling samt de tendenser, som der er på de forskellige markeder.

Det er QUICKFIRE A/S målsætning, at vi hele tiden forbliver en innovativ og attraktiv samarbejdspartner for vores kunder.

QUICKFIRE A/S er kendt for at være en løsningsorienteret leverandør, som gør alt for at imødekomme kundernes ønsker. QUICKFIRE A/S har et meget højt serviceniveau, leveringssikkerhed samt kvalitetskrav og som ekstra service kan vi tilbyde lagerføring af dine varer ud fra en given rammeordre, hvilket gør det muligt for os at levere til dig indenfor få dage og dermed undgå udsolgte situationer i produktionen eller på lageret.

Vores QUICKFIRE- team glæder sig til at byde dig velkommen, som kunde i QUICKFIRE A/S og ser et stort potentiale i, at kunne udvide dit sortiment, så vi dermed kan gøre dine forretningsmuligheder endnu bedre.

Vi er en seriøs samarbejdspartner, som udelukkende handler med professionelle.
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Med venlig hilsen
QUICKFIRE A/S

Jørn Waldeier