Servicebokse

QUICKFIRE servicekasser er et special produkt, hvor vi pakker flere forskellige produkter sammen i en designet æske. QUICKFIRE sørger for at koordinere hele pakkearbejdet, så varen er klar til brug ved hjemkomst. Der kan ligge mange forskellige produkter i servicekassen alt efter kundens ønsker og behov, som et eksempel kan nævnes : handsker, div. værktøj, glasrens, samlevejledninger til brændeovnen, ligter m.m. Servicekassen bruges, som en velkomstgave til de nye brændeovnskunder, hvor alle manualerne, garantibevis, tip & tricks samt produkter er samlet i Servicekassen. Servicekassen lægges ind i brændeovnen. 

PREMIUM BOKS

Luksus servicekassen er produceret i en kraftig silke lamineret karton, som er fuldfarvet og med en elegant magnet lukning. Servicekassen har følgende mål: 36x28x7cm.

KARTON BOKS

Servicekassen er produceret i en kraftig karton. Servicekassen har følgende mål: 32x22x7cm.

TIN BOKS

Luksus servicekassen er produceret i en blank tinmateriale. Servicekassen har følgende mål: 26x20x5cm

MEDIUM PREMIUM BOKS

Luksus servicekassen er produceret i en kraftig silke lamineret karton, som er fuldfarvet og med en elegant magnet lukning. Servicekassen har følgende mål: 32x22x7cm.

LILLE KARTON BOKS

Servicekassen er produceret i en kraftig farvet karton. Servicekassen har følgende mål: 26x15x15cm

KARTON RØR

Servicekassen er lavet, som et rør og produceret i et meget kraftig papkvalitet. Låget i toppen er lavet af plastik.Read more